Говорителят на руското министерство на външните работи Мария Захарова определи безредиците

...
Говорителят на руското министерство на външните работи Мария Захарова определи безредиците
Коментари Харесай

Москва: Демокрацията в САЩ „куца и с двата крака“


Говорителят на съветското министерство на външните работи Мария Захарова определи безредиците във Вашингтон като вътрешен проблем на Съединените щати, съобщи БНР. В същото време тя сложи под въпрос американската изборна система.

Според Мария Захарова американската изборна система е архаична, не дава отговор на актуалните демократични стандарти и основава благоприятни условия за многочислени нарушавания.

По думите ѝ медиите в Съединените щати са се трансформирали в инструмент на политическата битка, което е довело до ерес в обществото.

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин добави, че американската политическа система е в дълбока рецесия и не може да бъде представяна като пример за народна власт.

„ Очевидно американската народна власт куца и с двата крайници “, написа във Facebook ръководителят на комитета по интернационалните въпроси на Съвета на федерацията Константин Косачов.

Според него този път изгубилата президентските избори страна има задоволително учредения да упреква спечелилите във подправяне на вота.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР